Početna / ВЕСТИ / „Networking Day- Пословни сусрети“

30
дец
„Networking Day- Пословни сусрети“
„Networking Day- Пословни сусрети“
  • GarFond
  • 2 Views
  • 0 Comment
  • saopštenje . sednica .

Нови Сад 29. децембар – У Новом Саду је одржан шести по реду „Нетwоркинг Даy – Пословни сусрети“, на којем је презентован и рад Гаранцијског фонда АП Војводине. Директор фонда Ђорђе Раковић објаснио је присутнима шта овај Фонд може да понуди компанијама, активним предузетницима као и пословним почетницима.
- Гаранцијски фонд Војводине постоји само за тероторију Војводине и омогућава лакше долажење до кредитних линија пословних банака, дајући гаранције банци за клијента који би услед оштрих банкарских услова теже дошли до кредита уколико би се самостално обратили банци. Гаранцијски фонд Војводине обезбеђује гаранције за кредите од 3.000 до 300.000 евра, са тендецијом повећања горњег износа кредита, а подржава области пољопровреде, енергетске ефикасности, куповину пољопривредног земљишта, машина и опреме, казао је Раковић, и нагласио да је посебна гарантна линија установљена за подршку женском предузетништву.
Директор Гаранцијског фонда казао је да грађани Војводине нису довољно упознати са услугама које фонд пружа, и позвао све заинтересоване да им се обрате за све потребне информације.
На шестом по реду „Нетwоркинг Даy – Пословни сусрети“ учествовали су и познати одбојкаш и дипломирани психолог Андрија Герић, бивши кошаркаш а сада пословни човек Владимир Ковач и бројни привредници.